Pár hete még a szovátai télben lehetett játékosainknak része, február hatodikától azonban tíz fok körüli "melegben" edzhetnek, mivel a Fradi labdarúgó csapata a horvátországi Pulába látogat edzőtáborozni. A horvát tengerparton inkább a taktikai elemekkel fognak a focisták foglalkozni, mivel egyre inkább közeledik a szezon. A túra kereken tíz napos lesz.

Prukner László elmondta, hogy lett volna egy második lehetőség is klubunknsk, miszerint a messzi Gozó szigetére (Málta) repült volna a Fradi, ám az ottani ellenfelek a tréner elmondása szerint nem elég erősek. Ez döntött leginkább Horvátország, azon belül Pula mellett. Edzőmeccset biztosan fogunk játszni, de az ellenfél, a helyszín és az időpont még egyeztetés alatt áll.

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr732633620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása