A Ness Hungary NB II-es válogatott az első három mérkőzését elveszítette, de hétfőn, utolsó találkozóján javított. Az igen jó iramú, küzdelmes mérkőzésen a Zenit második csapata szerzett vezetést, de a magyar csapat ezúttal meg tudta fordítani az állást, és Pölöskey Péter duplájával megérdemelten nyerte meg 2-1-re a találkozót - írja az mlsz.hu.

- Jól lehetett látni, hogy a játékosok sokat fejlődtek a négy meccs alatt. Egyre jobb teljesítményt nyújtottak, a Zenit ellen már kiválóan felvették a mérkőzés ritmusát. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk szikrázóan kemény, jó iramú meccset, nagyon örülök, hogy az edzőtáborozás végére a sikerélmény sem maradt el. Rendkívül hasznos volt az elmúlt egy hét, hiszen a legtöbben életükben először játszottak nemzetközi mérkőzésen. Folyamatosan kellett hozzászokniuk a gyorsabb játékhoz, saját bőrükön érezték meg, hogy a nemzetközi szint más, mint a hazai. Úgy gondolom, minden labdarúgó több lett azzal, hogy részt vehetett az edzőtáborban - mondta Horváth Ferenc a lefújást követően.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr62628737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása