soadfan 2010.10.11. 19:46

Kettősmérce

Hihetetlen! Eltörölték az Újpestre kiaszabott büntetést, azaz a következő hazai mérkőzésüket nem kell zárt kapuk előtt lejátszaniuk. A probléma az, hogy ebben az évben már harmadjára történik, hogy a kemény ítéletet eltörlik... Sajnos ebből is látszik, hogy hatalmas beleszólása van a politikának a magyar labdarúgásba. Velünk szemben a szabály az szabály, bezzeg az Újpestnek mindent szabad. Az Újpest zártkapus büntetése jogos volt, mivel többször kellett megszakítania a játékvezetőnek a derbit.

A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága hétfőn délután tárgyalta klubunk fellebbezését az Újpest FC–Ferencváros bajnoki mérkőzés után kiszabott első fokú büntetések ügyében.A fellebbviteli bizottság határozatában egy mérkőzésre mérsékelte a zárt kapuk mögött rendezendő mérkőzések számát, és helybenhagyta az egymillió forintos pénzbüntetést.Mindez azt jelenti, hogy a pénteken 19:00 órakor kezdődő, Haladás elleni bajnoki mérkőzést szurkolók előtt rendezheti meg az Újpest FC a Szusza Ferenc Stadionban.A fellebbviteli testület megállapította az Újpest FC fegyelmi vétségét, ám azt is, hogy a fegyelmi bizottság büntetése aránytalanul súlyos. Mint ismeretes: első fokon két hazai bajnoki mérkőzés zárt kapuk mögötti megrendezésével és egymillió forintos pénzbüntetéssel sújtották az Újpest FC-t. Klubunk a Szolnoki elleni bajnoki találkozó megrendezésével letöltötte a „zárt kapus” büntetési tételt.Az Újpest FC-t dr. Dányi Szilárd és dr. Schlotthauer Péter képviselte a fellebbviteli bizottság ülésén.

(www.ujpestfc.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr872363646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása