Február 2-án az előzetes tervekkel ellentétben, nem az FK Banat lesz a mieink ellenfele, hanem az NK Zagreb. A mérkőzésre Zágrábban kerül sor 15 órakor. A bajnokság előtti utolsó edzőmérkőzésünket pedig nem Aranyosmaróton vívjuk, hanem hazai pályán a Vojvodina ellen. A találkozót február 19-én, 14 órakor rendezik az Albert-stadionban.
(ftc.hu)

Az NK Zagreb a kisebbik zágrábi klub, tehát olyan szerepet tölt be horvátországban, mint itthon az Újpest. Csapatuk nagyobb játékerőt képvisel a transfermark.de szerint. Több horvát U, valamint felnőtt játékos található keretükben. Gólkirályuk a bosnyák válogatott Krstanovics, aki már kilenc gólos.

A Vojvodina csapata elég erős, játékosaik nagy része külföldi, de a minőséget képviselik. A szerb bajnokságban EL indulást érő harmadik helyen tanyáznak. Kerertükben bosnyá U és szerb, ghánai és montenegrói válogatottak szerepelnek. Több játékosukat csábítják Franciaországból és Belgiumból, legjobb játékosuk Abou és Brkics.

 

Frissítés: az FC Bihorral játszunk szobaton, Nagyváradon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr542624114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása