Te jó ég, mennyi név röppent föl a McCabe érában a Fradival kapcsolatosan...Voltak olyanok, melyekre azonnal azt mondta a Fradi-szimpatizáns, hogy az a "hír" hülyeség, de volt olyan is, mely kis híjján megvalósult. Íme a legnagyobbak!

5.Geoff Horsfield

"A magyar óriás Ferencváros keresi a támadót" – olvasható volt a Skysports internetes oldalán. A játékos a Sheffielddel való szorosabb együttműködés keretében kerülhetett volna az Üllői útra. A korábbi WBA futballista végül az angol második ligát választotta az NB2 helyett.

4.Leó

Kevin Blackwell, a SU akkori edzője 2008 nyarán Brazíliába röpült, hogy játékosokat nézzen ki magának. Talált is két játékost. Az egyik a feljebb említett Leó, a másik pedig Diego Renan. Az angol tréner elmondta, Leó még csak tízenhét éves, s ha eligazol a "pengékhez", akkor két évre lepasszolják az Üllői útra. Az U18-as válogatott végül nem kötelezte el magát Angliába, így nem is jött hozzánk...

3.Keith Gillespie

A vele kapcsolatos pletyka 2009 nyarán terjedt el a sajtóban. A nyolcvan észak-ír válogatott meccset maga mögött tudó középpályás jött volna a Fradiba, s már a csapatban is edzett. Bobby Davidson igényt tartott volna a rutinos focistára, aki viszont összeveszett a SU managmentjével, akitől fizetését kapta volna a továbbiakban is. A játékos szerződését azonnal fölbontották az angolok.

2.Luton Shelton

A jamaikai csatár 2008. januárjában érkezett volna a Ferencvároshoz. Akkoriban a játékos a SU-ban szerepelt, de csak csereként számítottak a korábban 2,7 millió euróért vásárolt támadóra. A játékosra nagyon vártak a Fradi fanatikusai, de a játékos bevallása szerint csak azért nem jött, mert félt, hogy az NB2-ben el fog tűnni. A karibi csatár nyáron klubbot váltott, Svédországba szerződött.

1.Mateja Kezman

Az ő neve a világfutballban is súllyal bír. Meglepő lett volna, ha ez év telén már minket erősített volna. A fradifoci.blog.hu tudomása szerint a játékossal nem tárgyaltak a vezetők, de ennek ellenére komolyan elterjedt neve a honi sajtóban. A szerb válogatott csatár egy hete írta alá egy hong kongi brigádhoz. Részletek itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr92626018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása