McCabe egy elég zavaros, és sokféleképpen értelmezhető közleményt adott ki, melyben azt írta le, eladja, vagy esetleg ingyen átadja valakinek az FTC labdarúgó csapatát. Annyi biztos, kiszáll a klubból. Emlékeztek azokra az időkre, amikor új tulajért sírtunk? Hát most tessék! Három évet sem kellett várni, s újra bekövetkezett...Nem lesz befektetőnk!

Kérdés, hogyan élik meg ezt a helyzetet játékosaink. Lehet, azzal kalkulálnak, hogy nem kapnak fizetést. Csak nehogy az legyen a végén, hogy a Fradi mezben kifutó játékosok -első sorban a légiósokra gondolok- nem fognak megszakadni a pályán, mivel tudják, úgysem kapnak fizetést.

Hogy tartsuk meg Schembrit? Legyen az az ajánlatunkban, hogy "a szurkolók szeretnek"...A bizonytalan anyigiak miatt legjobb játékosainkk könnyen bonthatják föl szerződésüket, sztrájkolhatnak. Mi lesz veled, Fradika?

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr22628227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása