A Fradi nagyon jól szerepelt ősszel, egész jó keret alakult ki, s a focistáink egyre inkább összeszoktak. Több játékossal szerződést bontottunk, s többeket kölcsönadnánk. A távozók helyére külföldi labdarúgók érkezhetnek.

Fitos Laci, Kulcsár Dávid, Nikola Jaki és Pölő. Hogy mi a közös bennük? Hogy mindnyájan kölcsönbe kerülhetnek Szolnokra. Macedón középpályásunk, Jakimovszki már a Szolnok labdarúgója, míg Fitos -aki sérüléssel bajlódott- "csak" a Tisza-partiakkal készül a tavaszra. Prukner azt nyilatkozta, akkor engedi el a fennt említett játékosokat, ha sikerül őket megfelelően pótolni.

Kulcsár és Pölő is Szolnok felé kacsingat, de az ő sorsuk is a pótláson múlik. Kulcsárt már megkörnyékezte a VASAS is, de a tárgyalások elhaltak. Pölőt a második ligás PMFC nézte ki, de hivatalos megkeresésről még nem tájékoztatott minket a vezetőség. Valószínűleg mindketten távoznak, kérdés, hova.

Adrianót kölcsönbe adtuk egy brazil negyedik vonalban szereplő csapatnak, míg Gárdos a SU-hoz igazolt.

A csapat trénere megerősítette, egyik játékosunk sem jelezte, hogy szándékozna klubbot váltani, ami nagy örörm. Bár Schembri és Tutó iránt mutatkozott érdeklődés, jelenleg nem tárgyalunk hivatalosan senkivel. Reméljük, ez így is marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr362624132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása