Sokan vagyunk, kik azt mondják, a nyári igazolások egész jók voltak, de vannak, kik egyáltalán nincsenek megelégedve az új szerzeményeinkkel. Saját véleményemet írom le arról a tízenhárom futballistáról, akik a nyári átigazolási szezon során a Fradihoz igazoltak.

Ranilovics: az NB1-es bajnokik többségén ő védett. Kezdetben nem váltotta meg a világot. Komunikációs hibák miatt pontok mentek el a szlovén hálóőrön. A korábban Mariborban védő kapus aztán egyre jobb volt, de az utolsó egy-két meccsre kidőlt. Úgy tűnik, ha hosszútávra nem is, de fél évre biztosan megoldja a Fradi kapusproblémájit.

Értékelés:6

Mester: nem láttam az ősszel védeni. Tehetséges kapusnak titulálják, de az NB1-ben még mindig debütálásra vár a baranyai hálóőr. Még csak az Újbuda ellen védett az MK-ban a húszonkét esztendős játékos.

Értékelés:-

Rodenbücher: az MTK-ból hoztuk el a kétszeres válogatott védőt, aki középen és a bal szélen is megállja a helyét. Kellemesen csalódtam benne, kiegyensúlyozott a teljesítménye. Már két gólt is szerzett az NB1-ben, ő az egyik leggólerősebb, s a legtöbb támadásban résztvevő belsővédőnk.

Értékelés:7

Júnior: róla megoszlanak a vélemények. A fiatal brazil balbekk edzőnk egyik korábbi játékosa volt Kaposváron, akiben maximálisan megbízott, egészen a nyolcadik fordulóig. Ekkor kitette a kezdőből, mert sorra mentek el hibáin a meccsek. Júnior egy gyors, technikás szélső, de egy kissé körülményes és a többiekkel való komunikálása nem valami példaértékű. Prukner szerint mentálisan van vele baj.

Értékelés:4

Adriano: ő is Júnior posztján szerepel, egy fokkal jobb is nála. Az első meccseken jó, később gyenge produkciót nyújtott. Beilleszkedése nem volt valami zökkenőmentes, már vissza is tért hazájába.

Értékelés:5

Stanic: az első csapat sok hasznot még nem húzott belőle. A kezdőben nem vetette meg a lábát. Inkább csereként bevethető, mivel hamar elfárad. Technikás játékos hírében áll, remélem ebből mutat is valamit tavasszal.

Értékelés:5

Józsi: kezdetben gyengén teljesített, csak úgy koválygott a pályán. Mindenesetre Prukner komolyan számol az irányítóval, ezt mutatja, hogy csak kettő meccsen hiányzott a Győrből igazolt ballábas focista. erénye, hogy jók a szögletei, de ütközni én még nem láttam.

Maróti: sokan gyűlölik, csak azt nem tudom, miért. Az első meccseken nem találta a helyét, de fokozatosan beépült, s a szezon végére remekül játszott. Többen rá fogják az egerszegi vereséget, de az nem rajta, a csapaton múlt. Már néggyel kellett volna vezetni. Maróti a meccsek többségén játszik, sok labdát szerez, melyeket rendre jól játszik meg.

Értékelés:7

Andrezinho: ősszel az összes NB1-es bajnokin szerepet kapott, mindig kezdett. Jól cselez, jól passzol, teljesítménye azonban hullámzó. Négy gólpassza mellett egy gólja van, a szurkolók szeretik. Ha tudna erősen lőni, csapatunk legjobbjai közé tartozhatna.

Értékelés:6

Jakimovski: nem láttam játszani a fiatal macedónt.

Értékelés:-

Heinz: a Fradi legjobb játékosa. Technikás, jól lő, cselei rendre beválnak, kreatív. Sok gólt szerez, s az előkészítésekben is jeleskedik. Sokan csak az ő játéka miatt látogatnak ki az Albert stadionba. A cseh támadó sérüléssel bajlódott, de már fölépült.

Értékelés:8

Morales: az argentín csatár inkább a második csapatban szerepelt, de az NB1-ben is láthattuk. A jövő embere, ki könnyen tud helyzetbe kerülni. Pápán már gólt is lőtt, könnyen beilleszkedett. Reménykedik, tavasszal honfitársai is csapatunkat fogják erősíteni.

Értékelés:6

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr972625479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása