Korábban fölröppent a hír, miszerint Prukner László tárgyalásban áll egy kiöregedő félben lévő, többszörös válogatott szerb csatárral, aki korábban neves együttesekben szerepelt. Több, a Fradival foglalkozó internetes portál kisakkozta, hogy ez a meg nem nevezett személy a korábban a PSV-ben, PSG-ben, Fenerben, Zenitben és Chelseaben megforduló Mateja Kezman.

Gondolom mindenki örült volna egy ilyen meghatározó játékosnak, már csak azért is, mert hiányposztra érkezett volna. A játékos most harmincegy éves, csapat nélkül van. Vagyis csak volt, mert egy hong kongi gárda lecsapott rá, így már egy hete elrepült Távolkeletre.

Hogy miért nem lett a mi futballistánk? A válasz egyszerű: nem tárgyaltunk vele. Ha pedig mégis, nem tudtunk volna versenyezni az ázsiaiakkal, mert ők heti 25.000 dollárt adnak a támadónak hetente, prémiumok nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr892624905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása