Több internetes oldal közli, hogy az International Financial Zrt. hetek óta tárgyalásban áll a Fradi vezetőivel.Csak úgy hallkan jegyzem meg, e cég mögött áll Berki Krisztián, aki a VASAS pályázatán elbukott. Tegnap az origo megkereste Gerstlt, hogy van-e potenciális befektető, azonban a válasz nem volt. Mivel nincs jelölt, McCabe ezt a -botrányos- közleményét csupán felhívásnak szánta, hogy nyomatékosítsa eladási szándékát.

McCabe novemberben kezdte el árulni az FTC labdarúgó csapatát. Akkor úgy fogalmazott Gerstl, ha nem talál befektetőt, aki megvenné tőle a Zrt-t, vagy szimplán társtulajdonos lenne, akkor egyedül fogja tovább üzemeltetni. Decemberre már angol és orosz gazdasági folyóíratokban árulta szeretett csapatunkat. Most pedig ott tartunk, hogy valószínűleg kiszáll a Fradiból, ahogy csak tud.

Az üllői129.hu ezt írta ma, hogy miért nem mehetnek el a skótok.

Két okból sincs más lehetősége: az egyik a presztízs, egy magát komolyan vevő üzletember sem hagyhat kifizetetlen számlákat maga után, ez nem tesz jót a hírnevének. De ami fontosabb: egy tartozásokkal terhelt céget csak olcsóbban tudna eladni, hisz az eladónak a vételárból rendszerint rendeznie kell a tartozásokat – így tett a klub is, mikor McCabe fizetett 2.4 milliárdot.

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr152629866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása