Október 13-án a vörösiszap-tragédia áldozatainak megsegítésére jótékonysági mérkőzést rendeznek Pápán, a Perutz-stadionban, délután hat órakor! Nem is akármilyen meccset sikerült e nemes cél érdekében összehozni. Magyarország -egyértelműen- két legközkedveltebb csapata mérkőzik meg egymással, azaz az Újpest és a Ferencváros! A jegyek ára 1000Ft. A ticketekből befolyó pénz egyből Devecser és Kolontár lakosai fogják megkapni.

Az ötletet Szűcs Lajos fejéből pattant ki, amely megvalósítása mellett a város vezetői, valamint a csapat tulajdonosa, Bíró Péter is kiállt. A már említett tulaj a -remélhetőleg- magas pénzbevétel mellett egy kamionnyi ásványvízet ajánlott föl a rászorulóknak.

A Ferencváros csapatában többek között olyan régi ismerős arcokkal találkozhatunk majd, mint Szűcs Lajos, és Mihály, Hajdú, Telek, Hrutka, Keller, Lipcsei, Szkukalek, Lisztes, Vincze, Horváth, vagy éppen Tóth Mihály.
A lila-fehérek csapatában többek között Füle, Jurácsik, Tamási, Mészöly Géza, Vígh, Sebők V., Szanyó, Szlezák, Kovács Z., Véber György, Erős, Egressy, Gyimesi, vagy Steidl.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr582357058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása