soadfan 2010.10.09. 17:11

Keserű döntetlen

Nem tudott a Tatabányán fölülkerekedni fakó-csapatunk. A mérkőzést sokkal jobban kezdtük, már a 6. percben sikerült kapufát lőnünk. Tóth Bence több remek szabadrúgást hajtott végre a meccs folyamán, de Dombai András, a hazaiak hálóőre mindvégig hibátlanul látta el feladatát. A "kis fradi" jól háromszögezett, ígéretes helyzeteket alakított ki, de a befejezésekbe hibák adódtak. Az első fél órában nekünk nyolc, ellenfelünknek egy kapuralövése akadt, igaz az egy nagyon ígéretes próbálkozás volt, egy különös szabadrúgás kombinációt követően. A félidő utolsó perceiben elkezdődött egy kisebbfajta "adok-kapok" verseny... Az eredménye meg is lett, két sárgát osztott ki a spori.

Félidőben 0-0-ás döntetlennel vonultak az öltözőbe a csapatok. Nálunk igazából Tóth, Sváb, Morales és Mester játszott jól. A félidőben Lipcsei Péter lehozta a nagyon nagy kedvvel futballozó argentínt, s beküldte Pölőt.

A fiúk kicsit alábbvettek a tempóból, azonban így is színvonalas maradt a játék. Liban Abdi kedve a második játékrészre megjött, s káprázatos cselekkel boldogította a fanatikusokat. Kulcsár teljesítménye is jobb lett, s Bölcsföldi is aktív lett. A folytatásban is mi lőttünk többet kapura, Dombain azonban nem lehetett kibabrálni, egészen a 73. percig! Sváb harcolt ki egy 11-est -mely véleményem szerint nem volt az-, melyet Pölöskey értékesített. Ekkor elkezdett nyomni a Bányász, s hamar ki is egyenlítettek egy nagy kapusbaki után. Deme a ráadás utolsó perceiben hagyta ki a meccslabdát.

Összességében jó kis meccet láthatott a publikum.

Osztályzatok:

Ferencváros: Mester4 - Tóth A5., Vattai5, Fülöp4, Sváb6 - Peszmeg5 - Bölcsföldi6, Tóth B.7, Kulcsár6, Abdi6 (Fitos 84. p.) - Morales6 (Pölöskey 46. p.6)

A mérkőzés legjobbja azonban nem a mi játékosaink közül került ki, hanem a Tatabányából. A meccs legjobbja címet a www.fradifoci.blog.hu csapata Dombai Andrásnak ítélte (9).

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr912358405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása