NB II-es csapatunk majdnem győzni tudott a hatodik helyen álló Tatabánya otthonában.Úgy tűnt, be tudjuk húzni a három pontot, azonban sikerült kiegyenlítenie a Bányásznak. A csapat edzője, Lipcsei Péter így értékelte a mérkőzést:

-"Büszke vagyok csapatomra, mivel értékes pontot szereztek egy komoly játékerőt képviselő ellenféllel szemben. Az első negyedórában előnyünk három gólossá is válhatott volna. Igyekeztünk látványos elemeket is a beépíteni játékunkba. Sajnos nem tudtuk értékesíteni helyzeteinket, Mester Tamásnak köszönhetjük, hogy döntetlennel fordulhattunk. A második félidőben is voltak lehetőségeink, és megérdemelten szereztük meg a vezetést. Sajnos nem tudtuk megnyerni a mérkőzést. Egy buta hiba után egyenlített ellenfelünk. Az eredménnyel, a mutatott játékkal, s a hozzáállással rendkívül elégedett vagyok."-mondta a mérkőzést követően Lipcsei.

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr102360936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása