"Nemcsak a Kaposvár-meccs lehet fontos a labdarúgóknak a héten. A héten kezdi meg a McCabe-Szász-Rieb-Kari felállású akvizíciós bizottság a hivatalos tárgyalásokat a potenciális magyar befektetővel. Biztosan annyit lehet tudni, hogy a stadion, a terület és a Zrt többségi tulajdonrészéről lenne szó, egy csomagban. ‘Iparági pletykák szerint’ az azonban még nem dőlt el, hogy többségi részesedést vagy teljes kivásárlást választják-e a felek, a vevő inkább utóbbira hajt.

Úgy tudni, a vevőjelölt kész koncepcióval érkezik, már vannak elképzelések, a leendő szponzorokról is, s a Videoton szintre emelt költségvetésről is. Az sem lenne meglepetés, ha a héten előlépne a kérő hivatalosan is."-írta az ulloi129.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr772362814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása