Ha péntek, akkor 100% Fradi. Megjelent a sportmagazin legújabb száma. A tartalomból:

Mr. Schembri: Tripla

Csapatunk kiheverve a sokkot, újra meggyőző játékkal rukkolt elő, és magabiztosan, 3-1 arányban győzte le a Vasast. A meghatározó játékosainkat - Heinz, Tutoric, Dragóner - nélkülöző együttesünk Andre Schembri kitűnő helyzetkihasználásának köszönheti a biztos győzelmet. Megszólal a meccs hőse, a meccs védője és a meccs edzője is.

Isten éltesse, Rákosi Gyula!

Október 9-én ünnepli 72. születésnapját Rákosi Gyula, egykori kiváló játékosunk, majd edzőnk. Gyuszi bácsiról talán kevesen tudják, hogy gyerekként Szuszáért rajongott, most pedig Elvis Presleyért. Olvasóink nevében is nagyon boldog születésnapot kívánunk neki.

Sisa Tibor: Tudjuk, hogy nem itt van a helyünk

Sisa Tibor lépett Prukner László örökébe Kaposváron, a tréner egy mesés keleti ajánlatot utasított vissza a kaposvári "gondokért". Az U19-es válogatottal Eb-bronzot, a Honvéddal Magyar Kupát nyerő szakember a Rákóczi eddigi remek szerepléséről, valamint arról is mesélt, mit köszönhet Prukner Lászlónak.

Az aranykor után újra van kosárélet a Fradiban

Női kosárlabdacsapatunk 10 év után ismét megkezdte szereplését az első osztályban. Ez alkalomból bemutatjuk a történetüket és ebből a cikkből olyan részletek is kiderülnek, amelyek csak nem rég bukkantak napvilágra. Például, hogy nem 1995-ben játszott az FTC legelőször az első osztályban és hogy nem 1951-ben szűnt meg az együttes, mint azt idáig tudtuk

A bejegyzés trackback címe:

https://fradifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr482357841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása